Mindfulness op maat

Eén-op-één mindfulness

Geen mens is hetzelfde en om die reden heb ik mij gespecialiseerd in één-op-één mindfulnesstrainingen. Hierin wordt de 8-weekse mindfulnesstraining (MBSR) aangepast aan uw persoonlijke behoeften en tijd. Na een intake stellen we een vervolgtraject op van 5 tot 8 bijeenkomsten. U krijg de persoonlijke aandacht die u nodig heeft om uw eigen (denk en gedrags)patronen te ontdekken en alternatieven te vinden. U leert mindfulness te beoefenen en te integreren in het dagelijks leven. Van te voren stemmen we verwachtingen, doelen en aanpak op elkaar af.

Verder na een mindfulnesstraining met mindfulness coaching?
Heb je een mindfulnesstraining gevolgd en gemerkt hoe het de kwaliteit van het leven heeft verbeterd? Komt u uitdagingen tegen, werk en privé waarbij u verder wilt onderzoeken hoe mindfulness u hierbij kan helpen? Een paar persoonlijke sessies kunnen u net de juiste inzichten geven die nodig zijn om stappen te maken waarin mindfulness en uw persoonlijke ontwikkeling wordt gecombineerd.

Wat leer je (o.a.) in de individuele sessies?
• Los komen van stressvolle gedachten en emoties.
• Meer inzicht en het doorbreken van patronen waardoor u stressvolle gedachten heeft
• Beter leren luisteren naar uzelf zodat u in iedere situatie een beroep weet te doen op uw ‘innerlijke wijsheid’ en keuzes weet te maken die (beter) bij u passen.
• Bij uzelf blijven tijdens stressvolle situaties op het werk.
• Voorkomen dat u op de automatische piloot reageert en adequaat weet te handelen (en weet soms even niet te handelen).
• Uw agenda zo indelen dat het u ondersteunt in de dingen die u wilt doen, in plaats van dat het u stress geeft
• Meditatie beoefening verdiepen en meditatie discipline ontwikkelen.
• Creëren van rust in uw hoofd en balans in je leven.

Opzet mindfulness coachingssessie
We bespreken allereerst de issues die spelen en kijken hoe u dit vanuit het mindfulness perspectief kan benaderen zodat het u niet meer beheerst en u vrij kan leven en handelen. In de daaropvolgende mindfulnessmeditatie staan we hierbij stil. Niet door het denken, maar door te ervaren. Een effectieve combinatie van begrip, contemplatie en meditatie wat zal leiden tot een verbetering van uw aanpak van de betreffende situatie.